Hvordan går konkurransen for verdens sterkeste mann?

Anonim

Det er ikke lett å velge den sterkeste personen. Alle søkere må utføre ulike oppgaver under de samme betingelsene. Bare i dette tilfellet er det mulig å sammenligne en helt med en annen. Hvert år, et sted i slutten av desember eller i begynnelsen av januar, arrangeres internasjonale konkurranser som kalles "The Strongest Man in the World". 30 sterkeste mennesker på planeten fra forskjellige land deltar i konkurransen.

den sterkeste mannen i verden

Hvordan er disse konkurransene?

Den sterkeste mannen i verden må bestå mer enn én test. Av de tre dusin utøverne er det bare ti personer som kommer inn i finalen. De velges ut som følger: det avholdes fem runder, i hver av disse kåres det to vinnere, som automatisk går inn i finalen. Tidligere var disse konkurransene uinteressante og rå. Nå for tiden er konkurransen tvert imot veldig populær. Arrangørene gjorde disse konkurransene til en interessant ogspennende show. Alle sterke menn må gjennom ulike konkurranser. Artikkelen beskriver bare noen av dem.

1. Traksjon av kjøretøy. Alle deltakere må dra en bestemt type transport 30 meter. Den som fullfører denne oppgaven raskere vinner. Vanligvis trekkes lastebiler, fly, busser, trolleybusser og til og med togvogner.
  2. Knebøy med stor belastning på skuldrene. Lasten kan være en bil, murstein eller til og med en gruppe mennesker på en plattform. Vekten overstiger vanligvis 400 kilo.
  3. Et interessant navn for neste konkurranse - "Transfer and drag". Deltakerne må flytte et anker med kjetting en viss distanse, så bærer de de samme tingene tilbake. Som arrangørene av konkurransen korrekt bemerket, bærer deltakerne lasten i én retning og drar den i den andre. Dette er konkurransene!

Interessante fakta

Konkurranser "The strongest man in the world" har blitt arrangert siden 1977, USA regnes som deres hjemland. Det største antallet medaljer, nemlig 21 (hvorav 8 gull) tilhører Amerika, etterfulgt av Island, deretter Polen. I 2008 ble Hall of Fame åpnet, dedikert til de mange vinnerne av disse spillene, den mest ærefulle plassen ble selvfølgelig gitt til Mariusz Pudzianowski.

den sterkeste mannen i verden bilde

Mariusz Pudzianowski er en ekte helt

Denne mannen fortjener med rette tittelen - "Den sterkeste mannen i verden." Den polakfødte Mariusz Pudzianowski er den mest kjente vinneren av disse konkurransene. Han fikk cupen hele fem ganger, to ganger tok han en hederlig andreplass og en gang tiltredje. Mariusz Pudzianowski er unektelig den sterkeste mannen i verden. Bildet viser en polsk idrettsutøver før Duck Walk-konkurransen.

Zudrunas Savickas er verdensrekordholder

Žudrunas Savickas ble født i Litauen. Han er en tre ganger vinner av konkurransen om verdens sterkeste mann, og han ble også nummer to tre ganger i disse spillene. Žudrunas deltok åtte ganger i Arnold Strongman Classic-konkurransen arrangert av Schwarzenegger selv. Han har aldri tapt i disse konkurransene. For alle sine prestasjoner kom han inn i Guinness rekordbok.

Konklusjon

Dermed bestemmes den sterkeste mannen i verden årlig ved internasjonale konkurranser. For eksempel er den nåværende verdensmesteren allerede en to ganger vinner – amerikanske Brian Shaw.